RENOPOOL

by WATER TECHNICS

TECHNIEK?

zwembad_filtratie_sugar valley

WATER  en TECHNIEK vormen 1 geheel

Enkel door middel van een goede techniek, haalt men het maximale genot uit een zwembad, zwemvijver of vijver. 


Bij techniek denkt men dan vooral aan pompen, maar het omvat ook de waterbehandeling, afdekking, verwarming en afwerking rondom.


De techniek van het water, onze specialiteit, wordt steeds afgestemd op uw persoonlijke verlangens.  In onze voorstellen gaan we wel steeds richting energiezuinige en milieuvriendelijke oplossingen, die zorgen voor het gewenste genot, in een gezonde omgeving voor de badgast.

Veel van onze klanten, zaten met oa volgende vragen:


Repareert u ook mijn huidige techniek?  Pomp, afdekking, warmtepomp, automatisering?

Ja, wij repareren elk bekend merk op de markt.  Bij duurdere reparaties geven wij steeds eerst een kostenraming, en adviseren u, indien nodig, bij de keuze van een nieuw toestel.Ik heb een woning gekocht met een oud zwembad.  Kunt u dit terug in orde zetten?

Ja, eerst komen wij vrijblijvend langs om de staat van het zwembad of de zwemvijver te bekijken, en bespreken samen met u de verschillende mogelijkheden.  Vele oude baden kunnen gerenoveerd worden tot moderne zwempartijen, voor veel minder geld dan een nieuw zwembad.Ik zou graag zwemmen zonder chloor in het water.  Kan dit?

Ja, door onze passie voor chloorvrij zwemwater, zijn wij zeer vertrouwd met diverse systemen om gezond zwemwater aan te bieden, zonder chloor.Kan ik besparen op het energieverbruik van mijn zwembad?

Ja, dankzij de laatste generatie pompen en warmtepompen, kan men het energieverbruik van een zwembad laten dalen met 40 %.Renoveert u ook betegelde zwembaden?

Ja, wij renoveren alle zwembaden in moza├»ek, polyester, beton, metselwerk, metaal en hout.  Uiteraard wordt eerst de staat van de constructie nagekeken, en kan dan pas de renovatie besproken worden.Mijn zwemvijver blijft altijd groen en ziet er niet uit.  Kunt u dit verhelpen?

Ja, althans grotendeels.  Een zwemvijver zal altijd een beetje groene aanslag vertonen, maar het is wel de bedoeling dat het water gezond en helder blijft.  Door onze passie voor natuurlijke filtraties, kunnen wij u terug laten genieten van uw natuurbad.

zwembad automatisatie
tegenstroom_zwemturbine_binder
vernieuwen binnenkant zwembad

RENOPOOL

by WATER TECHNICS

  WIJ GEVEN UW ZWEMBAD EEN NIEUW LEVEN  

RENOPOOL is een specialisatiewebsite van WATER TECHNICS.

Bij WATER TECHNICS kan u terecht voor zowel aanleg van zwembaden

als voor onderhoud, herstellingen en renovatie van zwembaden,

(zwem)vijver en filtratiesystemen.

WATER EN TECHNIEK VORMEN 1 GEHEEL.

Producten kan u bestellen via onze helderwatershop.

uw partner voor zwembad en vijver

Mechelsesteenweg 277

2500 Lier

btw  BE 0661 670 355


015/31 49 89

info@water-technics.be

www.water-technics.be